Kingway Imp Shijiazhuang. & Exp. Co., Ltd.është themeluar në 2 0 0 8 dhe është e vendosur në qytetin shijiazhuang, provincën hebei, Kinë, transporti është i përshtatshëm dhe mjedisi është i bukur. Fabrika jonë bashkëpunuese mbulon një sipërfaqe prej 33,000 metrash katrorë dhe ka 82 të punësuar. Ekzistojnë katër linja prodhimi si hedhja, parafjala, enamelling e DISA. Kompania jonë ka përvojë të pasur në industrinë e cookware dhe e specializuar në cookware prej gize dhe produkte prej guri për 12 vjet. Produktet tona kryesore përfshijnë tavë prej guri të emaluar prej gize, tigan prej gize ose tigan, hekuri të hedhura prej presioni të hedhur hekuri, furrë holandeze prej gize, llaç dhe guaskë, bordet e copëzimit të gurit, etj. Produktet tona kanë marrë çertifikatat si LFGB dhe FDA. Ne kemi disenjatorë profesionistë të cilët mund të plotësojnë nevoja të ndryshme të klientëve për produkte. Ne kemi një personel të aftë të tregtisë së jashtme që mund të komunikojnë mirë me klientët dhe të zvogëlojnë kostot e komunikimit. Përveç kësaj, ne jemi duke bërë përpjekje të mëdha për të zhvilluar produkte të reja për të përmbushur kërkesa të ndryshme.

rht

Kompania jonë gjithashtu ka marrë certifikatën e sistemit të menaxhimit të cilësisë si ISO9001 për të kontrolluar rreptësisht cilësinë e produktit dhe certifikatën e sistemit të menaxhimit të mjedisit si ISO14001. Duke iu përmbajtur parimit të biznesit të përfitimeve të ndërsjella, ne kemi pasur një reputacion të mirë në mesin e klientëve tanë për shkak të shërbimeve tona perfekte, produkteve cilësore dhe çmimeve konkurruese. Ne mirëpresim ngrohtësisht klientët nga brenda dhe jashtë vendit për të bashkëpunuar me ne për sukses të përbashkët.

xcv
be
xc