Panél Datar Pangsaéna

Pikeun Candak Babaturan
Kanggo Anu Nginum Atan Makan Malam

Shijiazhuang Kingway Imp. & Exp. Co, Ltd didirikeun dina 2 0 0 8 sareng perenahna di kota shijiazhuang, propinsi hebei, China, transportasi parah sareng lingkungan anu saé. Pabrik koperasi kami nyertakeun luas 33,000 méter pasagi sareng ngagaduhan 82 karyawan. Aya opat barisan produksi sapertos casting casting, preseasoning, enamelling.

PERFECT

PELALUAN & TINGKATAN KAYU TINGGI

Lir Sareng Pestle

Sampurna pikeun nyemprot rempah sadayana sareng ngadamel campuran bumbu. Cocog kanggo nyampur sareng ngaladénan guacamole — atanapi kanggo nyiptakeun pesto sareng saos rustic sanés.

Matak Beusi Cookware

Sampurna pikeun masak sareng ngaladénan porét sayuran, sisi, sareng dessert, Nyayogikeun panyekapan panas anu teu kapisah sareng pemanasan; segel tutup dina rasa sedengkeun gagang ngamankeun transportasi gampang

PANGGILAN PALING POPULAR

  • Marble Tray

    Dulang Marmer

    Bahan: marmer alami atanapi granit Ukuran: Pembungkusan 20x15x3cm: kotak kado atanapi kotak coklat Marmer atanapi dulang granit • Sampurna dianggo pikeun papan pastri • gampang dibersih. • bentuk sareng ukuran anu ngaropéa. • kontak dahareun aman sareng urang gaduh laporan LFGB sareng FDA.

  • Marble Mortar And Pestle

    Marmer Mortar sareng Hama

    Bahan: ukuran marmer alami: dia.13cm, jangkungna 8cm Packing: kotak kado atanapi kotak coklat Marble Mortar sareng Pestle • Sampurna pikeun nyemprot rempah-rempah sareng nyieun campuran bumbu. • Cocog kanggo nyampur sareng ngaladénan guacamole — atanapi kanggo nyiptakeun pesto sareng saos rustic sanés. • Baris sareng daun apu anu dianggo salaku mangkukna sadayana-tujuan. • Tekstur jero kasar pikeun mortir ngabantosan crush sareng ngagiling bahan. • Kisar beurat ngalakukeun pagawéan pikeun anjeun, mastikeun nyukcruk efisien, nyampur sareng nyampur.

  • Chopping Board

    Dewan Chopping

    Bahan: marmer alami atanapi granit Ukuran: 43x30x1.5cm Packing: kotak kado atanapi kotak coklat Marmer atanapi papan mérek granit • Sampurna pikeun motong atanapi ngaladénan sagala jinis tuangeun. • gampang pikeun ngabersihan. • bentuk sareng ukuran anu ngaropéa. • kontak dahareun aman sareng urang gaduh laporan LFGB sareng FDA.

  • Cast Iron Preseasoned Griddle

    Matri Besi Anu Nganggap Griddle

    nami produk tuang beusi anu tiasa dibalikkeun griddle diameter 43x23cm jangkungna 1,5cm preseasoned packing brown box or color box logo customized feature Heboh panas penyelenggaraan pemanasan Cocog pikeun sadaya kompor Sampurna pikeun masak sareng ngaladénan porsi individu tina sayuran, sisi, sareng dessert Nyayogikeun panyekapan panas nu teu pati aya. panas; segel tutup dina rasa sedengkeun gagang ngamankeun gampang pikeun ngangkut FDA beusi tuang pre-seasoned ngamungkinkeun pikeun panggunaan langsung ...

  • Cast Iron Preseasoned Casserole

    Matak Besi Dipikaji Casserole

    nami produk tuang beusi mini casserole kalayan diaméter tutup 10cm, jangkungna 26cm, 5cm, 11.5cm palapis preseasoned bungkus kotak coklat atanapi logo kotak warna anu disaluyukeun ciri pemanasan pemanasan panas Cocog kanggo sadaya kompor anu sampurna pikeun masak sareng ngaladénan porsi sayuran, sisi, sareng dessert. Nyayogikeun panahan panas anu teu aya tandingan sareng pemanasan; segel tutup dina rasa sedengkeun gagang ngamankeun gampang pikeun ngangkut FDA beusi tuang pra-bisi anu ngamungkinkeun langsung ...

  • Cast Iron Cookware

    Matak Beusi Cookware

    Nomer Item KAR26 Babak Casserole D: 21.5cm 24cm 26cm 28cm Oval Casserole 28x21cm 30x23cm Fitur Stainless steel knob and loop handles for great control color beureum, yellow, blue, pink, black, orange coating enamel coating 1.Heavy-duty enamel coating 2. Distribusi panas sareng ingetan anu hébat 3.Cast beusi tumit lalaunan sareng merata 4.Perpisiran pikeun masak lambat Fitur: Tombol baja karat sareng gantungan gelung pikeun ngadalikeun kendaraan lumayan kaca lemes moal ngaréspon kana bahan Prof ...